Predsjednik GrO SNSD Banjaluka

Đajić: Stanivuković ispunio tri moja zahtjeva, ali nije došao na psihijatrijsko testiranje

  • Извор: АТВ
  • 05.07.2023. 13:00

Predsjednik GrO SNSD Banjaluka Vlado Đajić poručio je da mu je drago što je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković ispunio tri od četiri njegova zahtjeva, ali da nije došao na vanredne ljekarski pregled i psihijatrijsko testiranje.

"Drago mi je sto je Draško Stanivuković unazad 10 dana ispunio tri od moja četiri zahtjeva.

-Prvo, vratio se sa mora dok je Banjaluka bila u poplavama, sa svojim momcima sa palube, sa svoje jahte duge 25 metara,  kupljene sredstvima grada i mutnim radnjama.

-Drugo, odustao je od poklanjanja zemljišta Akvane banjaluckim tajkunima. 

-Treće, predložio je neke načelnike odjeljenja i da zajedno odblokiramo rad Grada Banjaluka. 

-Ali četvrto nije uradio, nije došao na vanredan ljekarski pregled, na psihološko i psihijatrijsko testiranje. Čekam ga da brzo dođe, do tad neka narod i dalje gleda njegove loše odglumljene osmijehe, surovost u očima, grimase, pokrete i agresiju koju pokazuje i neka se zapitaju da li i dalje smijemo grad i budućnost naše djece povjeriti takvoj osobi", poručio je Đajić.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 Наша Српска (Р)

    ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.