ПУ Бањалука

ЦИПС ради пуним капацитетом

  • Извор: АТВ
  • 25.06.2024. 15:14

Рад на локацији за издавање личних докумената у Бањалуци се одвија несметано, сваким радним даном, од 07,00 до 20,00 часова и на пословима издавања личних докумената и запримања захтјева грађана ангажован је максималан број службеника, а све са циљем да сви грађани могу правовремено остварити своја права, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

Ово је саопштено након што су поједини медији објавили „да су у ЦИПС-у гужве никад веће климе данима у квару“.

„Полицијска управа Бањалука сматра непрофесионалним и тенденциозним информације које су објављене од стране портала „Srpskainfo.com“ у вези рада наведене локације, а у којима се наводи 'да су гужве никад веће, а климе данима у квару'. Сваки грађанин може се на лицу мјеста увјерити да се рад на овој локацији одвија у нормалним условима и да грађани не трпе у смислу остваривања својих права“, кажу у ПУ Бањалука.

Додају да је писање овог портала не „само неистинито него и омаложавајуће за сваког службеника који улаже максималне напоре на пословима издавања личних докумената и вријеђа настојања Полицијске управе Бањалука да грађанима пружи максималну услугу.“ 

„Поређења ради, у току првих пет мјесеци Полицијска управа Бањалука запримила је 40.333 захтјева грађана за издавање личних докумената, док је у истом периоду прошле године запримљено 21.839 захтјева грађана“, подсјећају из ПУ Бањалука.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:00 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.