Грађани незадовољни

Бањалука: Депонија већ у подне, рјешења ни на видику

  • Извор: АТВ
  • 30.04.2024. 14:52

Одвоз смећа у урбаним дијеловима Бањалуке представља све већи проблем, јер се због претрпаних контејнера и смећа које се одлаже поред њих стварају дивље депоније.

АТВ је јуче писао о проблемима са којим се сусрећу грађани који живе у Булевару војводе Степе Степановића (поред Павиљона 2 студентског дома), гдје свакодневно свједоче нехигијенским условима до којих доводи неадекватно одлагање отпада.

Мјештани за АТВ кажу да градска чистоћа не жели да чисти поред контејнера, а Град не жели да постави додатне или веће. Ријеч је о густо насељеном дијелу града гдје се налази и неколико кафића, студентски дом и цвјећара.

Нову фотографију смо добили у 12 часова гдје се види да су контејнери препуни и да је поред њих одложена велика количина отпада. 

АТВ је послао упит комуналном одјељењу Градске управе, али одговор до објављивања овог текста није стигао. 

Дивље депоније у Бањалуци: Комуналци не чисте поред, у контејнерима нема мјеста

Дивље депоније у Бањалуци: Комуналци не чисте поред, у контејнерима нема мјеста


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:10 Емисија: Прича се (Р)

    '''Политичка, дебатна, емисија ‘Прича се…’ доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 22:05 Серија: Ко те шиша (12+)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''''Телевизијска серија о једном од најпознатијих нарко босова - Јоакину "Ел Чапу" Гузману.

  • 23:30 Ноћни програм

    Ноћни програм