Градски одбор СНСД-а

Бањалучким пензионерима за Васкрс 50.000 јаја

  • 04.05.2024. 13:30

Представници Градског одбора СНСД-а Бањалука обезбиједили 50.000 јаја за пензионере на подручју града поводом предстојећег Васкрса.

Предсједник Градског одбора СНСД-а Бањалука Владо Ђајић рекао је да ова партија, као државотворна, показује да је једна од најхуманијих и води бригу о свим категоријама друштва, посебно најосјетљивијима, старијим лицима и пензионерима.

Ђајић је новинарима рекао да јаја пензионерима данас дијеле представници мјесних одбора СНСД-а.

"То је знак да нам је стало да покажемо хуманост, коректност и осјећај за старије особе, за разлику од неких који дијеле карте људима, па онда од њих узимају адресе и бројеве телефона да би их искористили за гласање. Ми ништа не тражимо, срећни смо када дајемо", додао је Ђајић.

Он је додао да је СНСД странка која води одбрану Српске и спасавање Бањалуке од пропасти.

Кандидат СНСД-а за градоначелника Бањалуке Никола Шобот, који је и љекар, рекао је да добар дио ове популације чине његови пацијенти, те да је и ово начин да им се помогне за празнике, како би Васкрс прославили онако како то доликује.

Предсједник Скупштине града Бањалука Љубо Нинковић је истакао да данашњи гест показује да Градска организација СНСД-а Бањалука није само политичка већ и хумана организација која води рачуна о најстаријим грађанима.

"Желимо да докажемо да водимо бригу о свим грађанима Бањалуке, без обзира на страначку припадност. Користимо прилику да разговарамо са људима и чујемо њихове проблеме у жељи да им изађемо у сусрет у складу са могућностима", рекао је он.

Нинковић је изразио увјерење да ће нова градска администрација на челу са Николом Шоботом институционално више водити рачуна о пензионерима.

Радован Пиљак, инжењер електротехнике, који је радио у предузећу "Руди Чајавец" 25 година те у Влади Српске 15 година захвалио је за донацију руководству бањалучког СНСД-а на велики празник.

Пратите нас и путем Вибера