СД Центар

“Априлили фест”: Бања Лука од 1. до 3. априла – Јавите свима

  • Извор: ПР
  • 29.02.2024. 16:49

Велика регионална смотра неозбиљности до суза "АПРИЛИЛИ ФЕСТ" враћа се у СД Центар у Бањалуци. Када? Првог априла. (Не шалимо се.)

"Заједно ћемо одговарати на шкакљива питања о нашој стварности и заједно плакати, али од смијеха. Смијаћемо се себи у себи. И онима поред себе. Ономе што је било и ономе што ће бити", поручили су организатори.

Смијех је лијек, кажу.  А, ко су љекари?

1. април - Милан Марић, Бранислав Трифуновић, Тихана Лазовић и Сања Марковић у представи „Било једном на Бријунима“, према смјерницама редитеља Кокана Младеновића, инспирисаног „неспојивим спојем најпознатијег комунистичког и најпознатијег капиталистичко пара“ и њиховим сусретпм 1971. године. Погађате! “Највећи син наших народа и народности” и Јованка Броз са Ричардом Бартоном и Елизабет Тејлор. Које улоге играју ово четворо људи?  Шта значи играти више улога у односу са различитим људима? Шта су наши појединачни и колективни идентитети, лични интереси и друштвене заслуге? Сазнајте на “АПРИЛИЛИ ФЕСТ-у”.

2. април - Поново питање да ли сте у браку или у мраку? На крилима љубави водимо вас у „Хотел 88“. Глумци Тамара Крцуновић, Андрија Кузмановић, Анђела Јовановић и Владимир Алексић ту су да ријеше све дилеме на релацији мушкарац и замало њежнији пол. На први поглед идилична прича почиње када Виктор и Ана долазе у луксузни хотел на мору како би тамо провели савршен медени мјесец. Сандра и Марко долазе у исти хотел, са истим циљем. Тада почиње комедија коју ћете гледати на “АПРИЛИЛИ ФЕСТ-у”.

3. април - Stand UP Comedy Show „Реци ми да се шалиш“ и Горан Винчић.  Наступ избрушен до савршенства и динамика комуникације публиком. Винча скида рекорде, љуби, грли. Човјек је из народа, телевизије, позоришта, спорта, музике и кухиње. Обишао је цијели регион, распродао највеће дворане и најмање кафиће, национална позоришта и културне домове. Преко милион прегледа на Јутјубу! Носи ли гитару на наступе, пјева ли још народњаке? Провјерите на “АПРИЛИЛИ ФЕСТ-у”.

Организатор јединственог фестивалског концепта у БиХ је Суппорт Маркетинг Центар. 

Информације о продајним мјестима и цијенама улазница објавићемо ускоро.

"Пратите „АПРИЛИЛИ ФЕСТ“ на друштвеним мрежама и дођите да се смијемо уживо", поручују организатори.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: