Бањалука

Априли Фест: Спремни за медени мјесец и Хотел 88?

  • Извор: АТВ
  • 25.03.2024. 10:04

Најбоље су оне комедије у којима се подједнако добро забављају и глумци и публика. А управо таква је представа "Хотел 88" која ће ускоро насмијати Бањалучане и њихове госте.

Екипа хит представе, међу којима и Андрија Кузмановић, који се прославио и улогом у филму Тома, долази у град на Врбасу. Заиграт ће у СД Центар, другог дана “Априлили Феста”.

Ова комедија је заправо адаптирана верзија холивудског текста драме „Private lives“ из 1930. године. Адаптацију је урадила редитељка Сташа Копривица и ријеч је о правом савременом комаду у којем можемо препознати ликове из свакодневног живота попут "сејлс менаџера" или блогерке, а готово да се свако и сам може препознати у некој ситуацији.

На први поглед идилична прича почиње када Виктор и Ана долазе у луксузни хотел на мору како би тамо провели савршен медени мјесец. Сандра и Марко долазе у исти хотел, са истим циљем. Тада почиње комедија која је освојила регион и за коју је увијек тешко до улазница. 

Комплетну одговорност за све што вам се деси на овој представи, па и за бол у стомаку, можете приписати глумачкој екипи у саставу Тамара Крцуновић, Андрија Кузмановић, Анђела Јовановић и Владимир Алексић. 

Иако сценарио има прилично јасну структуру, остало је много отвореног простора за импровизацију глумаца, који они обилато користе.

Хумористичка представа о интригама на меденом мјесецу по правилу завршава ослобађајућим смијехом и позитивном нотом. Не вјерујте нам на ријеч. Провјерите већ 2. априла у СД Центар у Бањалуци.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм