ATP turnir u Hjustonu

Tipsarević ostao bez polufinala

  • 12.04.2019. 22:59

Janko Tipsarević je poražen u četvrtfinalu ATP turnira u Hjustonu. On je izgubio od Sema Kverija sa 2:0, ali je prikazao odličan tenis i pokazao da se vraća u pravu formu.

Amerikanac je dobio dva seta u taj brejku. Tipsarević je svoje šanse propustio što je Sem Kveri znao da kazni. Imao je i u prvom i drugom setu šansu srpski teniser da meč odvede na svoju stranu, ali se osjetio nedostatak jakih mečeva u ključnim poenima.

U taj brejku prvog seta, srpski teniser je prvi propustio set loptu. Zatim je u drugom setu imao brejk loptu u drugom i četvrtom gemu. To mu je malo poremetilo igru pa je Amerikanac u sedmom gemu imao čak tri prilike da oduzme servis rivalu.

Janko se odlično kretao nije dozvolio rivalu da ga iznenadi pa je pri vođstvu 5:4 opet imao set loptu. Ipak, Kveri se izvukao sjajnim servisima pa se opet ušlo u taj brejk.

U njemu je Amerikanac poveo 4:0. Srpski teniser se vratio došao do 4:4, ali nije imao snage za preokret, pa je Kveri vezao tri poena za plasman u polufinale.

Тагови:
  • 20:30 Револуција 1917

    'Револуција 1917

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм