Pripreme za Mundobasket

Srbija nepobjediva na pripremama - pala i Francuska

  • 27.08.2019. 15:53

Košarkaška reprezentacija Srbije pobijedila je Francusku 61:56, u posljednjem pripremnom meču pred Svjetsko prvenstvo.

Izabranici Aleksandra Đorđevića uspjeli su da ostvare i devetu pobjedu, i to bez Bogdana Bogdanovića i Nemanje Bjelice, koji su odmarali i na ovom meču. Srbiju sada očekuje put u Fošan u kojem će igrati utakmice Svjetskog prvenstva. Mundobasket kreće u subotu, a Srbija od 09.30 igra protiv Angole.
  
Aktuelni vicešampioni svijeta, Evrope i Olimpijskih igara odigrali su veoma loše prvo poluvrijeme u kojem su postigli samo 23 poena.

Igra srpske reprezentacije nije izgledala dobro, mučili su se i gore od toga nije moglo (23:32). Treća četvrtina krenula je obećavajuće. Za samo pet minuta srpski košarkaši postigli su 17 poena i nadoknadili su minus od dvanaest. Ušlo se u egal i do kraja meča nijedna selekcija nije uspjela da napravi ključnu razliku.

"Trikolori" su u završnici igrali bez glavnih bekova, ali i pored toga na terenu je bio centar Rudi Gober. "Orlovi" su zaigrali sjajnu odbranu i u posljednjih deset minuta postigli su samo osam poena.

Srbija na krilima dobrih partija Raduljice i Jokića dolazi devete, odnosno, ako se računa i revijalni meč protiv Borca, deset pobjede na pripremama. Srbija će na Mundobasketu igrati u grupi s Angolom, Filipinima i Italijom.
 

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм