Spektakl potvrđen - Džošua i Fjuri u ringu

  • 15.03.2021. 17:59

Britanski bokseri Tajson Fjuri i Entoni Džošua, potpisali su ugovor prema kojem će se boriti za ujedinjenje svih pojaseva teške kategorije.

Ono što su svi ljubitelji boksa iščekivali, sada je i zvanično potvrđeno Tajson Fjuri i Entoni Džošua odmjeriće snage u ringu.

Dvojica britanskih boksera potpisali su ugovor o dva meča, koji će predstavljati borbe za ujedinjenje pet pojaseva teške kategorije. Pobjednik će se okititi pojasevima u VBA, IBF, VBO, IBO i VBC  kategoriji.

Fjuri ima 32 godine, a u karijeri, koju je započeo 2008. godine, ima učinak od 30 pobjeda iz 31 meča.”Džipsi king” je upisao 21 pobjedu nokautom, ne zna za poraz u profesionalnoj bokserskoj karijeri, a posljednji put je u ringu bio bolji od Deonte Vajldera u februaru prošle godine. 

Sa druge strane, Džošua je godinu dana mlađi, a u 25 mečeva je slavio 24 puta. Jedini poraz u karijeri doživio je 2019. godine od Endija Ruiza, da bi godinu dana poslije bio bolji od Kubrata Puleva.  “Ej-Džej” je 2012. godine osvojio zlato na Olimpijskim igrama u Londonu.

Borba Džošue i Fjurija važi za jednu od najvećih u istoriji teške kategorije, a još uvijek nije poznato tačno kada i gdje će biti održana, objavio je RTS.

Jedina poznata informacija je da će se dvojica britanskih boksera u ringu naći ove godine. 

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм