Olimpija poražena od FMP-a

Slovenci pogurali Igokeu ka opstanku VIDEO

  • 04.03.2019. 20:53

Košarkaši Olimpije poraženi su od FMP-a u gostima rezultatom 64:63 tako da je tim iz Ljubljane propustio veliku priliku da riješi pitanje opstanka u ABA ligi.

Imala je Olimpija dva posljednja šuta za pobjedu, ali nisu uspjeli da pogode najprije Tomić za dva, a ni Lapornik za tri poena.

U odsustvu povrijeđenog Stefana Pota, tim iz Železnika su do pobjede vodili Stefan Momirov sa 14, Radoš Šešlija sa 12 i Aleksa uskoković sa 10 poena.

U poraženom timu koga je sa klupe vodio Jure Zdovc, Marvin Džons je dao 17 poena, Miha Lapornik 14, Mirza Begić 13, a Domen Lorbek 11.

Olimpija je nakon ovog poraza ostala pretposljednja na tabeli sa skorom od šest pobjeda i 14 poraza.

Ovaj rezultat itekako odgovara Igokei koja ima jednu pobjedu više, posebno zbog činjenice da se dva posljednja kluba Krka i Olimpija sastaju u posljednjem kolu.

Тагови:
  • 20:30 Револуција 1917

    'Револуција 1917

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм