Četvrti Ježev kamp

Rukomet na pijesku novina u Kozarskoj Dubici

  • 23.07.2018. 20:10

I ove godine specijalizovani kamp za mlade rukometašice održaće se u Kozarskoj Dubici.

Prema riječima organizatora, ovogodišnje izdanje je najveće do sada, jer će se okupiti 148 djevojčica iz pet zemalja. Polaznice kampa imaće priliku da usavrše tehničke elemente i usvoje nova znanja koja će im biti od koristi u daljem rukometnom razvoju.

"Dosta ranije smo krenuli u organizaciju. I ove godine imamo provjerene trenere te neka nova imena", rekao je organizator kampa Vladimir Suvajac.

Novina na kampu je rukomet na pijesku koji u BiH nije tako popularan, ali je u okruženju pustio korijenje. Svoje iskustvo rukometašicama će prenositi selektor Hrvatske Iva Kanjugović.

"Rukomet na pijesku atraktivan je za igrače, naročito tokom ljeta kada su dvoranski sportovi na pauzi. Tu sam da pomognem da se promoviše ovaj sport koji u BiH nema istoriju. Vjerujem da će igračice brzo zavoljeti rukomet na pijesku zbog poteza kao što su cepelin ili piruete", rekla je Kanjugovićeva.

Kamp ne bi bio moguć bez sponzora pa su i ove godine uz ovaj događaj kompanije "GBT", "Elta-kabel" i "Tropik".

"Saradnja sa ŽRK Dubica nastavlja se drugu godinu zaredom u okviru društveno odgovornog poslovanja naše kompanije. Trudimo se da u svim lokalnim zajednicama u kojim poslujemo aktivno podržavamo projekte koji promovišu vrijednosti iza kojih stojimo. Čestitam organizatoru na dobro odrađenom poslu", rekla je Aleksandra Marković, menadžer za odnose s javnošću kompanije "Tropik".

Kamp je počeo juče i trajaće do subote u organizaciji ŽRK Dubica. Najveći kamp ovog tipa u BiH polako prerasta u tradiciju i već se potvrdio na rukometnoj mapi.

  • 23:15 Добро дошли у Акапулко (16+)

    'Добро дошли у Акапулко' је америчка акциона комедија из 2019. године у режији Ивана Гиљерма.

  • 01:00 Ноћни програм

    Ноћни програм