ABA Superkup

Partizan protiv Budućnosti, Zvezda na Cedevitu

  • 22.09.2018. 11:26

Prvo polufinale Superkupa ABA lige na programu je od 18 časova između Partizana i Budućnosti. 

Biće to duel Nenada Čanka i Aleksandra Džikića koji su sarađivali na klupi crno bijelih. P

artizan će imati podršku publike u Laktašima koja poslovično pravi domaćinski ambijent kao što je to bilo protiv Mornara. Tokom cijelog Superkupa Čanak ne može da računa na iskusne Novicu Veličkovića i Bandžu Sija, dok na drugoj strani nema Edvina Džeksona. 

Džikić, uprkos pobjedi, nije bio zadovoljan izdanjem svojih izabranika protiv Igokee, naročito što se tiče zalaganja u odbrani. 

Crvena zvezda je pobjedom protiv Olimpije izborila polufinale Superkupa u kojem se večeras od 20 časova i 30 minuta sastaje sa Cedevitom. 

I jedni i drugi su juče preskočili prve prepreke tako da nas u Laktašima očekuje odlična takmičarska utakmica. Tako je publika dobila priliku da na djelu vidi četiri najbolje ekipe regiona koje će biti favoriti za plasman u plej of ABA lige.

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Филм (Р)

    ' ''Филм (Р)

  • 16:00 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.