Svjetski mediji o Šekularcu

Otišao je "Bijeli Pele"

  • 06.01.2019. 15:31

Najpoznatiji svjetski mediji preneli su vijest o smrti jednog od najboljih srpskih i jugoslovenskih fudbalera svih vremena Dragoslava Šekularca.

Njujork tajms je Šekularca opisao kao "kralja driblera", francuski Ekip doneo je opširan tekst o smrti legende Crvene zvezde, a prestižna španska Marka donijela je naslov "Dragoslav Šekularac, bijeli Pele".

Od čuvenog Šekija oprostili su se i Vašington post, britanski Dejli mejl, brojni njemački i italijanski mediji, ali i svi mediji u regionu, Hrvatskoj, BiH, Crnoj Gori, sa veoma sličnim naslovima i komentarima da je bio neponovljiv šarmer i fudbalski virtouz.

Šekularac, reprezentativac kada je Јugoslavija bila olimpijski pobjednik, četvrta na svijetu i druga u Evropi, sa Crvenom zvezdom, čiji je dres obukao 470 puta, osvojio je sedam titula državnog prvaka i pet kupova.

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм