Jedan od kandidat za mjesto selektora

Obradović odgovorio na spekulacije o preuzimanju reprezentacije Srbije

  • 16.09.2019. 16:22

Srpski košarkaški trener Saša Obradović rekao je da nije dobio poziv na mjesto selektora reprezentacije Srbije.

Obradović je, prema navodima "Sportskog žurnala", glavni kandidat za mjesto selektora "orlova" poslije odlazska Aleksandra Đorđevića i komplikacija oko angažmana Igora Kokoškova.

Obradović kaže da je informacije o svojoj budućnosti dobio iz medija.

"I ja sve čitam iz novina, sa portala… Konkretan poziv nisam dobio. Vjerovatno je potrebna procedura, postoje kandidati za to mjesto pod jedan, dva, tri… Vjerujem da svi srpski košarkaški treneri imaju želju da vode naš nacionalni tim. Nikad nisam krio, to je i moj san. Ali, prvo je potrebno analizirati Mundobasket, reći kakav je program i cilj za naredni period, pa tek potom odrediti selektora", rekao je Obradović za "Mozzart sport".

Ukoliko dobije poziv trener Monaka će morati da popriča sa čelnicima kluba oko toga da li bi mogao da se posveti i reprezentativnim odnosima.

"Tu priču nisam otvorio jer još nemam konkretan povod za tako nešto. Moram da znam gdje sam, neko drugi treba da povuče prvi potez, ne mogu napamet da pričam", dodaje Obradović.

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.