Mundobasket

Ispala i Grčka, nastavlja se san Češke

  • 09.09.2019. 15:20

Košarkaši Grčke uspjeli su da pobjede Češku rezultatom 84:77 ali ne i da se kvalifikuju za četvrtfinale Mundobasketa. Selektor Tanasis Skurtopolos podnosi ostavku zbog neuspjeha.

Grčka je pobijedila Češku, ali ne sa 12 razlike koliko im je bilo potrebno da u eventualnom trouglu sa Česima i Brazilcima dođu na prvo mjesto.

Češka i Grčka poslije ovog meča imaju tri pobjede i dva poraza, a toliko će imati i Brazil ukoliko od 14.30 očekivano izgubi od SAD.

Јedini način da sa drugog mjesta Grupe K u četvrtfinale Svjetskog prvenstva ne plasiraju Česi je da tim koji predvodi hrvatski selektor Aco Petrović napravi senzaciju i pobijedi Amerikance.

Ukoliko se čudo ne desi, Česi će u četvrtfinalu igrati sa gubitnikom duela Francuske i Australije (14.00), dok će se sa pobjednikom tog okršaja sastati SAD.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм