Cicipas: Ne znam šta se desilo u svlačionici, ali znam da je izašao kao drugi čovjek

  • 14.06.2021. 12:16

Stefanos Cicipas dugo će pamtiti svoje prvo grend slem finale.

Grk je poveo sa 2:0 protiv Novaka Đokovića na Rolan Garosu, a zatim je Srbin pokazao zašto je najbolji teniser i sa tri uzastopna seta stigao do 19. grend slem titule.

"Napustio je teren poslije 0:2 u setovima. Ne znam šta se tamo desilo ali znam da je odjednom izašao kao potpuno drugi čovjek poslije toga. Ne znam... Nemam ideju... Igrao je baš dobro... Nije mi više dao prostora. Fizika, anticipacija, kretanje po terenu... Sve je izgledalo svežije i mnogo bolje nego prije toga. Bio je mnogo bolji nego prije toga. Odjednom je počeo je da mi čita igru bolje. Bravo za njega, bio je dobar", rekao je Cicipas.

Cicipas kaže da je i ovaj poraz velika lekcija za njega.

Naučio sam da moraš da osvojiš tri seta da bi pobijedio, a ne dva. Dva seta zaista ne znače ništa. Još si jedan daleko od pobjede u cijelom meču. Ne mislim da sam se opustio, niti da sam nešto promijenio. Nastavio sam isto da igram i radim stvari koje su bile dobre za mene“, rekao je finalista Rolan Garosa.

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина