Dvorana "Borik"

Banja Luka bira najbolje sportiste

  • 24.02.2020. 15:13

Banja Luka će sutra, 25. februara, proglasiti najbolje sportiste za 2019. godinu.

Na svečanosti u Sportskoj dvorani "Borik", sa početkom u 20 časova, biće proglašeni: najuspješniji sportisti u muškoj i ženskoj seniorskoj kategoriji, najperspektivniji sportisti u obje kategorije, najbolji klubovi u muškoj i ženskoj seniorskoj kategoriji, najbolji sportista u sportu za lica sa invaliditetom, te najbolja sportska manifestacija.

Takođe, biće dodijeljene i specijalne nagrade, i to za životno djelo u sportu, za doprinos u razvoju i afirmaciji sporta grada Banje Luke i za afirmaciju i razvoj školskog sporta.

Žiri izbora najboljih sportista i sportskih organizacija Banje Luke za 2019. godinu, odluku o najboljima donijeće na sjednici neposredno pred početak manifestacije izbora.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм