Vimbldon

Anderson prejak za Tipsarevića

  • 03.07.2019. 21:16

Srpski teniser Јanko Tipsarević poražen je u drugom kolu Vimbldona od Јužnoafrikanca Kevina Andersona sa 3:1.

Po setovima je bilo 6:4, 6:7, 6:1, 6:4. Meč je trajao 2 časa i 67 minuta, a za to vrijeme Anderson je napravio 23 asa, naspram tri Tipsarevićeva, a bio je bolji i u direktnim poenima (56:31).

Јanko je pružio solidan otpor osmom igraču svijeta, ali od počasnog seta nije mogao više, pogotovo što je u prvoj rundi igrao tradicionalno u pet setova protiv Јapanca Nišioke.

Anderson je prije svega zahvaljujući odličnom servisu, lako držao prednost na svojoj strani, a svaki put je maestralno koristio pad koncentracije Tipsarevića na njegov servis. Izuzev drugog seta, koji je otišao u tajbrejk, ostala tri seta ipak su prošla u dominaciji Andersona.

Anderson u trećem kolu ide na Argentinca Gvidu Pelju, koji je u maratonsko mmeču u pet setova savladao Andreasa Sepija iz Italije.

U treće kolo Vimbldona prošao je Novak Đoković, koji je rutinski savladao Denisa Kudlu, dok je poražen Miomir Kecmanović poslije predaje Peru, pri vodstvu Francuza od 2:0 u setovima.

Тагови:
  • 20:30 Револуција 1917

    'Револуција 1917

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм