Дејвис куп

Тениски скандал године: Америка изгубила меч у Сплиту због дивљања играча на терену!

  • 15.09.2023. 09:12

Велики скандал на мечу Дејвис купа у Сплиту.

Френсис Тијафо је играо против 24. играча на свијету, Талона Грикспора и изгубио је први сет са 6:3, а добио други у тај-брејку са 9:7.

А, онда је услиједила права драма у трећем сету гдје је у тај-брејку Холанђанин повео са 5:2 и одсервирао ас који је досуђен као аут.

Амерички играч је био на лоптици, али је није пребацио на другу страну, да би послије челенџа и очито "добре лопте" поен био додијељен Грикспору. То је било 6:2, а онда је Тијафо потпуно подивљао.

Погледајте шта се тада издешавало:

"Kако је јуче у оваквој ситуацији поен поновљен, а сада је додијељен њему?!", урлао је на судију и потом почео да удара рекетом о терен.

Због тога му је изречена казна одузимањем поена, којим је Грикспор са 6:2 дошао до 7:2.

Тиме је добио трећи сет, уједно тиме добио и меч, а самим тим је и Холандија дошла до побједе над Американцима, јер је стигла до недостижних 2:0 пред меч дублова, који је добила селекција САД, али узалуд.

Биће још много приче о овом мечу. Невјероватно је да се један тениски меч заврши одлуком судије...

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:00 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм