Обавио љекарске прегледе

Новак Ђоковић у тајности примљен у Ургентни центар

 • Извор: Информер
 • 15.05.2024. 13:59

Новак Ђоковић, најбољи тенисер свијета, обавио је љекарске прегледе у Београду.

Први рекет планете је у сриједу око десет часова био у Ургентном центру у Београду на снимању главе.

Том приликом је Ђоковић тајно уведен у просторије ове здравствене установе и обавио је прегледе главе, а није познато какви су резултати снимања.

Новак Ђоковић се у јавности након ударца појавио са кацигом на глави

Новак Ђоковић се у јавности након ударца појавио са кацигом на глави

Наводно, Новак је био добро расположен и изашао је у сусрет запосленима који су жељели фотографију за успомену на сусрет са једним од најбољих спортиста данашњице.

Тежак пораз Новака Ђоковића

Тежак пораз Новака Ђоковића

Да подсјетимо, Ђоковић је послије меча на мастерсу у Риму који је играо против Корентана Мутеа пришао трибини како би подијелио аутограме, а том га је боца са трибине погодила у главу.

Пратите нас и путем Вибера

 • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

  Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

 • 16:10 Наша Српска (Р)

  ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

  ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

 • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

 • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

  Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.