ATV

Aranča Sančez Vikario

Jedna od najboljih teniserki u istoriji dotakla dno: Prijeti joj robija

 • Izvor: klix.ba
 • 15.09.2023. 07:33

Jedna od najboljih teniserki u istoriji Aranča Sančez Vikario (51) nalazi se u velikim finansijskim problemima i prijeti joj višegodišnja robija.

Sančez Vikario je čak 14 puta osvajala Grand Slem titule, od toga četiri puta u pojedinačnoj konkurenciji (tri puta Rolan Garos i jednom US Open), u karijeri je osvojila ukupno 98 titula i bila najbolja teniserka svijeta i u singlu i u dublu, te je tokom karijere zaradila 17 miliona dolara.

No, sada je zapala u velike finansijske probleme i optužena je da je zajedno sa svojim bivšim suprugom Džozepom Santakanom skovala plan kako da izbjegne plaćanje duga državnoj banci Luksemburga.

Mari: Đoković se neće zaustaviti; Dokazao da je najbolji

Mari: Đoković se neće zaustaviti; Dokazao da je najbolji

Njih dvoje su osumnjičeni da su izbjegavali plaćanje duga u iznosu od 7,5 miliona evra, a zbog toga im prijeti po četiri godine zatvora.

Suđenje je počelo ove sedmice, a Vikario se brani tvrdnjom da je željela pomiriti dug, ali da je njen bivši suprug rekao da je sve platio.

"Odgajam dvoje djece i nemam dovoljno novca za to, pa mi prijatelji pomažu u tome. Moje finansijsko stanje je veoma teško. Sve što sam zaradila u životu sam postigla sama mukotrpnim radom, a moj najveći grijeh je što sam se zaljubila i vjerovala svom suprugu. On me izigrao", rekla je Vikario.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 08:50 Centar dana (R)

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 10:15 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 10:30 Lovački saveti

  TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

 • 10:50 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 11:00 Serija: Veličanstveni vijek: Kosem (12+)

  Trideset sedam godina od smrti Sulejmana Veličanstvenog započinje zapanjujuća priča o vladarici Osmanskog Carstva Mahpeyker Kösem Sultan.

 • 11:40 Teletrgovina

  Teletrgovina