ATV

Најбољи тенисер планете

Ђоковић најавио: Покрећем нови бизнис

  • Извор: Агенције
  • 20.11.2023. 07:01

Новак Ђоковић је послије освајања Завршног Мастерса у Торину најавио да покреће нови бизнис - производњу и продају свог спортског пића.

Према његовим ријечима, план је да све крене почетком сљедеће сезоне, од Аустралијан опена на почетку 2024.

"Могу да дам и неку благу меку најаву онога што ћете видјети у Аустралији. Ту ћу отпочети нови бизнис који ћу промовисати за вријеме турнира тамо. У питању је ново спортско пиће, моје хидратационо, са тим ћу кренути. Бренд ће обухватати много различитих производа у области здравља и велнеса и томе се радујем", рекао је Новак.

Новак је на веома посјећеној конференцији за новинаре послије финала говорио о разним темама и био је сјајно расположен након историјског успјеха и освајања рекордне, седме титуле на посљедњем Мастерсу у сезони.


Ово су земље са високим зарадама и добрим условима за рад

Ово су земље са високим зарадама и добрим условима за рад

Уз титулу, Ђоковић ће у понедјељак отићи из Италије и са огромном, вишемилионском зарадом од историјског успјеха.

Ђоковић неће отићи на одмор послије напорне седмице, већ ће се прикључити Дејвис куп репрезентацији у Шпанији, гдје ће од четвртка играти у завршници престижног и реформисаног турнира националних тимова, са планом да и тамо води свој тим до успјеха, а да потом оде на паузу од мјесец дана, током које ће се одморити од блиставе 2023. и припремати за нове изазове у 2024.

А ти изазови, по свему судећи, неће бити само на терену, већ и у послу ван њега.

Пратите нас и путем Вибера

  • 22:25 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Рок у близини Даблина.

  • 22:50 Серија: Ел Чапо (16+)

    Ова напета и узбудљива драма истражује животну причу једног од свакако најозлоглашенијег криминалца на свијету.