Турнир шампиона

Све спремно за престижни рукометни турнир у Добоју

 • Извор: АТВ
 • 18.06.2024. 10:15

Добој ће од 28. августа до 1. септембра бити домаћин једног од најпрестижнијих догађаја у свијету рукомета – Међународног рукометног ТВ турнира шампиона Добој 2024. Ова манифестација, која се традиционално одржава већ 55. пут, је турнир на ком екипе темпирају форму за лов на трофеје у домаћим и међународним такмичењима и окупља највећа имена свјетског рукомета.

Својом дугом традицијом, Рукометни ТВ турнир шампиона у Добоју се истиче као највећи догађај овог типа у Европи. Ове године, публика ће имати прилику да ужива у врхунским мечевима између осам екипа које долазе из различитих дијелова свијета.

Међу учесницима су препознатљиве екипе попут Веспрема из Мађарске, Ал Ахли из Египта, Бешикташа из Турске, Татабање такође из Мађарске, Еурофарм Пелистера из Македоније, те Загреба из Хрватске. Уз њих ће се на терену наћи и домаћи фаворити попут Војводине из Србије и Слоге из БиХ.

Овај спектакл биће доступан широј публици захваљујући ТВ преносима на каналима РТРС и Арена Спорт. Гледаоци широм региона ће моћи да прате узбуђење и акцију директно из рукометне дворане у Добоју.

Улазнице за Рукометни ТВ турнир шампиона ће ускоро ће бити пуштене у продају, те позивамо све љубитеље рукомета да куповином улазница на вријеме обезбиједе своје мјесто на трибинама и буду дио овог престижног спортског догађаја.

Предсједник Извршног одбора, наш прослављени рукометни ас Данијел Шарић, изјавио је:

"Међународни рукометни ТВ турнир шампиона у Добоју представља највећи рукометни турнир у региону, а као доказа квалитета представља чињеница да се прошлогодишњи освајач турнира, Барселона, окитио титулом најбољег клуба Европе. Очекујемо незаборавну атмосферу и изванредне мечеве који ће остати у сјећању свим љубитељима рукомета и спорта. Турнир ће пратити бројни други садржаји, едукативни семинари, изложбе, као и многа изненађења и активације за публику у нашој Фан Зони која ће и ове године бити неизоставан дио турнира. Позивам све љубитеље рукомета да на вријеме обезбједе улазнице за овогодишњи турнир, а ми ћемо дати све од себе да ниво организације подигнемо на још већи ниво. "

Ово је прилика да се сви љубитељи рукомета уживо сретну са врхунским спортским узбуђењем и буду дио историје једног од највећих спортских догађаја у региону.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:43 Спорт

  Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

 • 19:50 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:55 Временска прогноза

  Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.