Džef Molina

Skandal: Isplivao snimak na kojem UFC borac zadovoljava muškarca

 • Izvor: klix.ba
 • 18.03.2023.14:55

UFC borac Džef Molina je priznao da je biseksualac nakon što je procurio snimak kako oralno zadovoljava muškarca.

Dvadesetpetogodišnji Molina, koji u MMA karijeri ima 11 pobjeda i dva poraza, je trenutno suspendovan zbog sumnje da je umiješan u kladioničarki skandal 5. novembra prošle godine, ali u centar pažnje je nedavno dospio zbog potpuno drugog razloga.

Naime, tokom sedmice se pojavio snimak na kojem Molina oralno zadovoljava muškarca, te se stoga odlučio oglasiti na Twitteru.

Molina je priznao da je na snimku on i otkrio je kako je biseksualac, odnosno da voli i muškarce i žene.

"Nije način na koji sam želio ovo uraditi, ali kad mi je već oduzeto pravo da sam otkrijem sve, onda moram reći... Nastojao sam svoj ljubavni život sakriti od medija. Cijeli sam život izlazio s djevojkama i potiskivao sam osjećaje koje sam imao tokom srednje škole dok sam bio u rvačkom timu, tokom koledža baveći se MMA, pa čak i nakon što sam ostvario dio sna i ušao u UFC", rekao je on i dodao:

"Pomisao na to da me moji prijatelji, saborci i osobe koje gledam gledaju drugačije, a kamoli da me tretiraju drugačije zbog nečega što ne mogu kontrolisati, bila je nešto što nisam mogao ni zamisliti. Želio sam da me pamte po mojim rezultatima, a ne po tome što sam biseksualan MMA borac".

Tagovi:
 • 20:10 Dosije

  Emisija koja je dugi niz godina dio našeg programa, 'Dosije', novim izgledom i pristupom, rasvijetliće događaje u koje malo ko smije da zaviri, progovoriće o aktuelnim temama o kojima se ćuti, raspakovati činjenice i rekonstruisati slučajeve zločina, kriminala i korupcije, na sasvim novi način, precizno poput vještaka.

 • 20:45 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:35 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 22:15 Izbor sportiste godine grada Banja Luka

  Izbor sportiste godine grada Banja Luka

 • 00:30 Serija: Bolivar (12+)

  Jedna od najpoznatijih kolumbijskih istorijskih drama i televizijskih serija 'Bolívar, una lucha admirable', što bi u prijevodu značilo 'Bolivar, borba vrijedna divljenja', prati život venecuelanskog nacionalnog heroja Simona Bolivara.

 • 01:30 Noćni program

  Noćni program