Потврђена доминација

Кошарка у колицима БиХ: ККИ Врбас освојио десету титулу

 • Извор: АТВ
 • 24.04.2024. 15:31

Кошаркашки клуб инвалида Врбас побиједио је КИК Змај 85:51 (25:16, 20:11, 20:14, 20:10) и на два кола прије краја текуће сезоне освојио десету узастопну титулу у БиХ. Овим су само потврдили апсолутну доминацију на овим просторима, па и шире.

За овај успјех најзаслужнији су играчи, а то су: Биљана Недић, Дражен Дувњак, Перо Кузмановић, Елвир Модроња, Анте Штимац, Славко Шимић, Ненад Ритан, Драган Сикима, Владо Шврака, Муфид Чејван, Бојан Бркић, Милан Јовић. Заслуге припадају тренерима Горану Матићу, Бојану Бајићу, Милици Гвозденовић и предсједнику Маринку Умичевићу. 

Од првог минута домаћи су водили и њихов тријумф ниједног тренутка није долазио у питање. Почетком друге четвртине дошли су на плус 19, да би у 17. минуту имали најубједљивију предност од 43:23.

Вишеструки шампони БиХ доминирали су и наредне двије четвртине, те су на крају декласирали ривала 85:51. Владо Шврака са 26 поена био је први стријелац свог тима, док је исти учинак код гостију имао Енес Камберовић.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

  Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

 • 16:10 Наша Српска (Р)

  ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

  ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

 • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)