ATV

Trka

Adrenalinska zabava na kvadovima u Banjaluci

 • Izvor: ATV
 • 26.05.2023. 21:16

Adrenalin, zabava i ekstremna vožnja, sve to je dio trke kvadova u Banjaluci.

Ni prevrtanja nisu rijetkost, ali to ne sputava hrabre vozače. Uhvatili su se u koštac sa jednom od najzahtjevnijih staza u regionu. To što nudi Banjaluka, nema niko, poručuju takmičari.

A da je zaista tako, potvrđuje šampion iz Rumunije. Bistrijan je kvalifikacije završio na prvom mjestu. Pun iskustva, hvali sve što je vidio u Banjaluci.

Organizatori prezadovoljni. Osam mjeseci rada utkano je u ovaj adrenalinski spektakl. Doveli su krem dela krem ovog sporta u Banjaluku. Stazu su sami napravili, a Duško Skakić ističe da je ponosan na svom tim.

Među vozačima dobra energija. Ono što karakteriše ovaj sport je fer plej.

Kvadovi su postali veoma popularni. Iako sport nije nimalo jeftin, istinski zaljubljenici u ekstremnu vožnju ne haju za to.

Skakić kaže da su za osam mjeseci priprema izvukli maksimum da staza u Banjaluci bude kompleksna i ekstremna za takmičare.

Finale je sutra u 9 časova. Vozačima neće biti lako da savladaju 40 kilometara dugu stazu. Ali, kažu, da su spremni i imaju jasnu poruku.

 • 19:51 Serija: Istine i laži (12+)

  Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

 • 20:36 Serija: 1992 (12+)

  Serija '1992' je italijanska TV serija iz 2015. godine koju su kreirali Alessandro Fabbri, Ludovica Rampoldi i Stefano Sardo, prema ideji Stefana Accorsija, a u režiji Giuseppea Gagliardija.

 • 21:36 Film: Žestoki talac (16+)

  Samohrani otac i bivši marinac Kajl Snouden nalazi se sa grupom nevinih kupaca zarobljen u radnji svog očuha.

 • 23:06 Noćni program

  Noćni program