Zvanično

Superliga Srbije počinje osam dana kasnije

 • Извор: Агенције
 • 30.06.2023. 14:35

Šampionat Srbije, umjesto 21, počeće 29. jula, odlučili su članovi Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, na sjednici u Staroj Pazovi.

Ozvaničen je i set kadrovskih promjena unutar srpske kuće fudbala.

Novo lice na Terazijama biće Miroslav Tanjga.

Bivši prvotimac Vojvodine i dugogodišnji asistent Siniše Mihajlovića imenovan je za direktora sportskog sektora FSS.

Umjesto Svetislava Đurovića, oficir za integritet biće Bogdan Đurđević.

“Donijeta je odluka o nastavku saradnje sa Nikolom Lazetićem, direktorom mlađih selekcija FSS, kao i selektorima Radovanom Krivokapićem (omladinska), Aleksandrom Lukovićem (mlađa omladinska) i Jovanom Damjanovićem, koji je postavljen za selektora kadetske selekcije.

Usvojene su liste sa imenima članova nezavisnih tela Fudbalskog saveza Srbije koja će ići na usvajanje članovima Skupštine FSS.

Radi se o članovima Nadzornog odbora, Odbora za sprovođenje izbora, Disciplinske i etičke komisije, Disciplinskom inspektoru, Komisije za žalbe, Komisije za licenciranje klubova (prvostepeni organ) i Komisije za žalbe (drugostepeni organ)”, saopštio je FSS na zvaničnoj internet stranici.

Пратите нас и путем Вибера

 • 22:05 Вечерње вијести

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

  ''Серија: Ел Чапо (16+)

 • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

  Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

 • 23:45 Ноћни програм

  Ноћни програм