ATV

Portugalski napadač

Ronaldo pobjesnio na sudiju zbog poništenog gola: Uvijek protiv mene, ku*vin sine

 • Izvor: Kliks
 • 30.08.2023. 07:47

Portugalski napadač Cristiano Ronaldo donio je Al-Nasru pobjedu nad Al Shababom (4:0) u četvrtom kolu saudijskog prvenstva, ali umjesto svega dobrog što je napravio na ovom susretu, viralan je postao njegov ispad.

Naime, Marselo Brozović je pri vodstvu Al-Nasra 1:0 u 20. minuti savršeno centrirao iz kornera, a Ronaldo je odlično skočio i postigao pogodak.

Uslijedila je njegova popularna "Siuuu!" proslava uz specijalne svjetlosne efekte i oduševljenje na stadionu.

Sjajan termin za navijače: Evo kad Đoković igra u 2. kolu

Sjajan termin za navijače: Evo kad Đoković igra u 2. kolu

Međutim, zabavu je pokvario sudija Ismail Elfath koji je nakon pregledavanja snimke uoči kako je Portugalac prije pogotka faulirao protivnika.

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena je na to poludio te je počeo urlati prema sudiji.

Prvo je na španskom rekao "Ku*vin sine!", a onda je bjesnio na sudiju i na engleskom jeziku: "Uvijek protiv mene, uvijek protiv mene!"

Za ovu situaciju nije dobio žuti karton, a vrijedi istaći da je tokom utakmice iz penala zabio dva gola te je jedan namjestio Maneu.

(Klix)

Pratite nas i putem Vibera

 • 21:00 Serija: Istine i laži (12+)

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 21:45 Serija: Merdokove misterije (12+)

  Priča je smeštena u Toronto 1895. godine i istražuje zanimljiv svet Vilijama Merdoka, zgodnog mladog detektiva, koji koristi radikalne forenzičke metode poput skupljanja otisaka prstiju kako bi rešio neke od najjezivijih zločina u gradu. Iako mu se kolege podsemavaju zbog njegovog radikalnog pristupa i izložen je skepticizmu svog šefa inspektora Brekenrejda , Merdok je često jedini koji može da reši slučajeve.

 • 22:30 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:40 Serija: Red Rok (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.

 • 23:05 Serija: Еskobar (16+)

  Podvizi ozloglašenog narko-bosa, Pabla Еscobara.