ATV

Ugovor od dvije godine

Poketino novi trener Čelsija

 • Izvor: ATV
 • 29.05.2023. 19:50

Fudbalski klub Čelsi potvrdio je danas da je Maurisio Poketino novi menadžer prve ekipe.

Poketino je potpisao ugovor na dvije godine. 

Ova vijest je potvrđena i ranije, Poketino je prije nekoliko nedjelja postigao dogovor sa Todom Bolijem, ali je uprava Čelsija čekala kraj sezone.

Frenk Lampard je potpuno podbacio od kako je naslijedio Grema Potera, Plavci su sezonu završili na razočaravajućem 12. mjestu, što je ispod svih očekivanja nakon 600 miliona evra potrošenih na mnogobrojna pojačanja ljetos i zimus.

Poketina čekaju pune ruke posla, a već se zna da će prvo pojačanje biti Kristofer Nkunku, kao i desni bek Liona Malo Gusto, koji je još zimus potpisao ugovor sa Plavcima. Čelsi će RB Lajpcigu platiti Nkunkua 60 miliona evra, dok je Lion od prodaje Gusta inkasirao 30 miliona evra, uz ostanak do kraja sezone.

To je samo početak, jasno je da će Čelsi biti aktivan i ovog ljeta, a zna se da Poketino insistira na novom napadaču, kao i na novom štoperu, ali imena još nisu poznata.

Tagovi:
 • 19:06 Serija: Igra sudbine (12+)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 19:51 Serija: Istine i laži (12+)

  Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

 • 20:36 Serija: 1992 (12+)

  Serija '1992' je italijanska TV serija iz 2015. godine koju su kreirali Alessandro Fabbri, Ludovica Rampoldi i Stefano Sardo, prema ideji Stefana Accorsija, a u režiji Giuseppea Gagliardija.

 • 21:36 Film: Žestoki talac (16+)

  Samohrani otac i bivši marinac Kajl Snouden nalazi se sa grupom nevinih kupaca zarobljen u radnji svog očuha.

 • 23:06 Noćni program

  Noćni program