Бањалука

Немања Билбија за АТВ: Успјешна сезона Зрињског, враћам се никад јачи на терен

  • Извор: АТВ
  • 25.05.2024. 19:35

Фудбалери бањалучког Борца и Зрињског подијелили су трофеје у БиХ ове сезоне. "Црвено-плави" славе шампионску титулу, док су се "племићи" домогли трофеја у Купу. 

Крај сезоне за АТВ сумирао је капитен мостарског клуба Немања Билбија који је тренутно у процесу опоравка након повреде лигамената кољена. 

"Операција је иза мене. Као што су и доктори рекли, од два зла "запало" ме боље. Лигаменти су добро и са те стране сам задовољан. Пун вјере сам да ћу се кроз три до четири мјесеца вратити никад јачи", поручио је Билбија. 

Најбољи стријелац бх. шампионата у историји сматра да су трофеји праведно распоређени ове сезоне. 

"Мислим да је овако најреалније. Борац је доминирао у лиги, на крају је заслужено први завршио и дошао до титуле. С друге стране, ми у Купу нисмо примили гол и мислим да је освајање трофеја заслужено", каже Билбија. 

Мостарски клуб је ове сезоне имао и запажен наступ у Лиги конференција. У конкуренцији Легије из Варшаве, АЗ Алкмара и Астон Виле показали су велики квалитет и намучили све противнике. 

"Било је веома изазовно, Тешке утакмице, доста путовања. Међутим, нисмо се жалили. Први пут у историји смо остварили овакав успјех. Јако је добар осјећај био играти против таквих екипа. С друге стране, то нам је отежало ситуацију у првенству, јер нисмо навикли да играмо толико утакмица. Ипак, не жалимо се. Мислим да је иза нас јако успјешна сезона", закључио је Билбија. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм