Даниловић вратио клуб у елитно друштво

Национал поново у португалској Примеири

 • 15.05.2024. 15:06

Мадеира слави, Национал се вратио у елитно друштво португалског фудбала. Поново ће се на острву у срцу Атлантика играти Примеира, а у Фуншалу жељно ишчекују дуеле против Спортинга, Бенфике и Порта.

Важан дио успјеха ''црно-бијелих'' био је Владан Даниловић. Бивши фудбалер бањалучког Борца и Сутјеске из Фоче предводио је Национал током цијеле сезоне. Головима, асистенција и бројним другим стварима носио је свој тим до промоције у Примеиру. Тако да је Даниловић испунио велику личну жељу да клуб врати тамо гдје му је мјесто и тамо гдје је био када је Фочак прије четири године стигао на Мадеиру.

Двије посљедње године изабран је за најбољег играча Национала, а ласкава награда би и ове сезоне требала да припадне баш њему. Даниловић има 25 година, повремени је репрезентативац БиХ, а тренутно је на мети бројних европских клубова. Како ствари стоје, вјероватно ће напустити Национал с којим му уговор истиче у јуну, а није искључено да клуб са Мадеире покуша да задржи везног фудбалера.

Пратите нас и путем Вибера

 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

  Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

 • 16:10 Наша Српска (Р)

  ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

  ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

 • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)