ATV

Тренер Манчестер ситија

Гвардиола: Љут сам, упали смо у замку

  • Извор: Б92
  • 24.09.2023. 11:13

Тренер Манчестер ситија Пеп Гвардиола није био најсрећнији што је Родри на мечу са Нотингем Форестом зарадио црвени картон.

Судија Ентони Тејлор је био "лак" на картонима током утакмице, подијеливши 10 жутих картона, између осталог и Гвардиоли.

"Утакмица је била савршена 35 минута, на обје стране, али послије тога, када је настао хаос, то није била наша одговорност, то је сигурно. Уз све жуте картоне, одговорност није на Форесту или Ситију. Судија је промијенио утакмицу, апсолутно", рекао је Гвардиола.

Родри је зграбио Моргана Гибс-Вајта за врат на почетку наставка, зарадио искључење и сада се суочава са забраном играња од три меча.

Највјероватније неће играти ни против Арсенала 8. октобра.

"Надам се да ће Родри научити. Морао је да контролише себе и своје емоције. Ја могу да добијем жути картон, Родри не може. Ја не играм - играчи морају да буду опрезнији", рекао је Гвардиола. 

Сличну ситуацију је имао и Кајл Вокер прије две сезоне у сусрету са Лајпцигом.

"Кајл је ово радио у прошлости. Знају да то не би требало да раде, али то су емоције. Шта год да се деси, мораш да се контролишеш. Љут сам, јер не волим да играм са десеторицом. Рекао сам играчима на полувремену да морају да буду опрезни због онога што се догодило у посљедњих 10 минута првог полувремена. Упали смо у замку", истакао је шпански стручњак. 

Пратите нас и путем Вибера