ATV

Nesvakidašnja situacija

Fudbaleri se izgubli na aerodromu, klub hitno reagovao

 • Izvor: Telegraf
 • 17.09.2023. 12:03

Fudbaleri Sevilje od 18.30 na svom terenu dočekuju ekipu Las Palmasa, u okviru petog kola španske La Lige.

Ipak, ovaj duel će za mnoge ostati u drugom planu, poslije nesvakidašnje situacije koja se dogodila fudbalerima Las Palmasa uoči utakmice.

Naime, 15 igrača Las Palmasa, željelo je da prekrati vrijeme čekanja aviona u jednom kafiću na aerodromu, ali su uslijedili neočekivani problemi.

Oni potom nisu znali da se vrate do mjesta gdje su se ukrcavali u avion, te su zalutali i zakasnili na let.

Na kraju je klub morao hitno da reaguje, i pošalje čarter let po preostale fudbalere, kako bi na vrijeme stigli u Sevilju na utakmicu.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 21:00 Serija: Istine i laži (12+)

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 21:45 Serija: Merdokove misterije (12+)

  Priča je smeštena u Toronto 1895. godine i istražuje zanimljiv svet Vilijama Merdoka, zgodnog mladog detektiva, koji koristi radikalne forenzičke metode poput skupljanja otisaka prstiju kako bi rešio neke od najjezivijih zločina u gradu. Iako mu se kolege podsemavaju zbog njegovog radikalnog pristupa i izložen je skepticizmu svog šefa inspektora Brekenrejda , Merdok je često jedini koji može da reši slučajeve.

 • 22:30 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:40 Serija: Red Rok (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.

 • 23:05 Serija: Еskobar (16+)

  Podvizi ozloglašenog narko-bosa, Pabla Еscobara.