Prva pojačanja

ATV saznaje: Nemanja Mihajlović i Zoran Kvržić dolaze u FK Borac

 • Извор: АТВ
 • 25.05.2023. 23:01

Nemanja Mihajlović i Zoran Kvržić biće prva pojačanja FK Borac u ljetnom prelaznom roku, nezvanično saznaje ATV.

Nemanja Mihajlović, koji igra na krilnoj poziciji, ovu sezonu proveo je u redovima dobojske Sloge, a prošao je omladinsku školu FK Rad iz Beograda. U fudbalsku orbitu lansirao se nakon sezone provedene u Partizanu. 

Mihajlović je po odlasku iz Humske ulice nosio još dresove Herenvena, poljske Arke, turskih Boluspora, Balikerispora, te subotičkog Spartaka. 

Nemanja Mihajlović slovi za brzonogog krilnog fudbalera i trebalo bi da predstavlja veliko pojačanje za banjalučki klub u ofanzivmom dijelu igre. 

Zoran Kvržić, nekadašnji reprezentativac BiH, minulu sezonu proveo je u redovima Šibenika. Rođen je u Tesliću, 7.avgusta 1988. godine, a najveći dio svoje karijere proveo je u hrvatskim klubovima, a nastupao je u Turskoj i Italiji, te nosio dres i moldavskog Šerifa. 

Od Kvržića u Borcu očekuju da donese stabilnost u zadnjoj liniji, a svojim ofanzivnim kvalitetima po bokovima dodatno pojača ofanzivni dio igre "crveno plavih".

Тагови:
 • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

  ''Серија: Ел Чапо (16+)

 • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

  Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

 • 23:45 Ноћни програм

  Ноћни програм