Трепер

Војаж пјева на матурама на плејбек за 3.000 евра

  • Извор: Курир
  • 11.06.2024. 09:36

Михајло Веруовић Војаж ријешио је да искористи своју тренутну популарност и то што је омиљен код млађе популације, па тако однедавно пјева малим и великим матурантима по београдским хотелима.

Трепер се у хотелу обично појављује на врхунцу вечери, када на плејбек одушевљеним матурантима отпјева неколико пјесама, а за то узима 3.000 евра. Наступ обично траје пола сата. Он је имао неколико оваквих гажа у посљедњих неколико недјеља, а снимак једне од њих завршио је и на друштвеним мрежама.

На снимку се види како Војаж на прослави у тренерци честита матуру ђацима једне београдске школе:

Упозорење на снази: Данас се очекује невријеме и велика количина падавина

Упозорење на снази: Данас се очекује невријеме и велика количина падавина

- Желим да честитам матуру свим клинцима из "Доситеја". Честитам, очекује ваш још много ствари. Сад кад сам ушао овдје, сјетио сам се своје мале матуре. Много сте слатки. Ајде да кидамо. На кратко, брате, "Ла, ла, ла". Пуштај - рекао је Војаж еуфоричној деци.

Иначе, Војаж је и досад практиковао да се појављује као специјално изненађење на рођенданима и прославама, а оно које је привукло највише пажње у јавности било је кад се појавио с Нућијем на прослави пунољетства коју је Цеца Ражнатовић заједно са сестром Лидијом организовала за 18. рођендан своје сестричине Хелене Оцокољић.

''Ђавоља комета'' прошла поред Земље

''Ђавоља комета'' прошла поред Земље

Поносна тетка је тада заједно са омладином уживала уз тактове његове пјесме "Треси, треси", па је ломила куковима као никад досад. Њихово пријатељство се тада и продубило, па су трепер и фолк звијезда снимили дует "Мушкарчина", који за неколико дана треба да се појави у јавности.

(Курир)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм