ATV

Popularna pjevačica

Teška borba Nataše Bekvalac s porokom: Kćerka je razotkrila

  • Извор: Аваз
  • 27.11.2021. 14:24

Pjevačica Nataša Bekvalac (41) nedavno je ostavila cigarete, a sada muči muku sa viškom kilograma. Prema riječima njene starije kćerke Hane, pjevačica „prodaje priču“ da je na posebnom režimu ishrane, ali zapravo istina je potpuno drugačija.

Hana tvrdi da se Nataša ne pridržava savjeta nutricioniste. Još jede i obožava slatkiše, pa je tako mlađoj kćerki pojela gumene bombone.

- Ako vam moja mama daje savjete za ishranu i za njen savršeni izgled, samo da znate da je danas ona pojela tri kutije Katjinih gumenih bombona. Uzela joj ih je iz ruke, a svima govori kako je na Ani Petrović već mjesecima, a u stvari to su lažne informacije. Ja sam jedina koja se pridržava režima već četiri sedmice. Puno pozdrava i nemojte da slušate šta vam ljudi govore na Instagramu zato što je ovo jedna velika laž - ispričala je Natašina kćerka na Instagram storyju.

Skoro tri mjeseca su prošla od kada je Nataša raskrstila s cigaretama.

- Prolazila sam kroz razne faze potpunog ludila, strašnih emotivnih padova... U jednom momentu toliko sam jela da sam na vagi vidjela 61 kilogram, koliko sam imala kada sam rodila Katju. Tada sam rekla da je dosta! Počela sam da se dižem, motivišem i konačno danas sam nova žena. Moja ishrana ponovo je zdrava i izbalansirana, a ja mirnija (sem urođenog ludila) - napisala je Bekvalac na Instagramu prije mjesec, piše Avaz.


Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм