Pjevačica

Tanja Savić progovorila o trenutnom odnosu sa Stanivukovićem

 • Izvor: Agencije
 • 18.03.2023.17:54

Pjevačica Tanja Savić nastupala je u jednom beogradskom klubu, a tom prilikom otkrila je i nekoliko detalja iz privatnog života.

Tanju su odmah pitali da li se u kontaktu sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem.

"Sa njim stvarno nisam u kontaktu više. Vidim da je uspješan, pratim njegov rad. Ranije mi je i puštao poruke, kada su neki praznici, 8. mart ili kada mi je rođendan. Ove godine mi nije čestitao Dan žena, evo bliži mi se rođendan, pa ćemo vidjeti da li će čestitati", odgovorila je Tanja kroz smijeh, te je otkrila da li se druži sa nekim iz svoje generacije "Zvezde Granda".

"Sa Banetom Mojićevićem jedino iz moje generacije. Nemanju Nikolića sam posljednjeg vidjela, na aerodromu. Isto Slavicu Ćukteraš sam srela na jednom humanitrnom događaju, i samo smo mahnule jedna drugoj", rekla je ona.

Tanja je otkrila i kako se provodi na romskim veseljima kada nastupa.

"Super mi je uvijek, lagano. Pritom, ti ljudi su tako dobri i imili. Nekako smo se pronašli u tim eergijama. Ja stojim na zemlji, nisam neko ko je uzdignut. Osjećam se jednako sa svima njima kada uđem u masu, i oni to prpoznaju. Dobri su ljudi, zaista, i to se osjeti", rekla je pjevačica.

 • 20:00 Lutrija RS, Loto

  Prenos izvlačenja dobitnih kombinacije igre na sreću Loto 7/39 Lutrije Republike Srpske.

 • 20:10 Dosije

  Emisija koja je dugi niz godina dio našeg programa, 'Dosije', novim izgledom i pristupom, rasvijetliće događaje u koje malo ko smije da zaviri, progovoriće o aktuelnim temama o kojima se ćuti, raspakovati činjenice i rekonstruisati slučajeve zločina, kriminala i korupcije, na sasvim novi način, precizno poput vještaka.

 • 20:45 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:35 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 22:15 Izbor sportiste godine grada Banja Luka

  Izbor sportiste godine grada Banja Luka

 • 00:30 Serija: Bolivar (12+)

  Jedna od najpoznatijih kolumbijskih istorijskih drama i televizijskih serija 'Bolívar, una lucha admirable', što bi u prijevodu značilo 'Bolivar, borba vrijedna divljenja', prati život venecuelanskog nacionalnog heroja Simona Bolivara.