Бјанка Ћенсори

Супруга Кање Веста у провод изашла обнажених груди

 • Извор: Агенције
 • 15.12.2023. 10:48

Супруга Kање Веста, Бјанка Ћенсори, и те како је уживала у ресторану у Мајамију, гдје је добила - плес у крилу.

Бјанка није могла да задржи смијех и срећу кад је њена пријатељица ди-џеј Скај Хај Бејби почела да врцка задњицом по крилу док је сједила поред свог контроверзног супруга.

Бјанка, која је поносно показивала голо попрсје у бодију боје коже, виђена је како се смије и охрабрује своју пријатељицу док јој тверкује у крилу. Све то вријеме, Вест је разговарао с пријатељима у Дукуно Јамајкан Kичен-у, гдје је који дан касније одржао прославу поводом надолазећег албума "Вултурес".

Звијезда је носила крзнену капу и гласно бодрила своју пријатељицу, прије него што је запјевала уз музику.

Овај је снимак је направљен два дана прије Вестовог контроверзног догађаја преслушавања албума у уторак, на којем су коментатори широм интернета реп звијезду прозвали "одвратним људским бићем" након што је носио црну капуљачу налик на ону Kју Kлукс Kлана.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 14:00 Серија: Ко те шиша (Р)

  ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

 • 14:40 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?