Barbara Bobak

Srpska pjevačica se razgolitila i zapalila mreže

 • Izvor: Agencije
 • 18.03.2023.19:03

Popularna pjevačica Barbara Bobak, koja očigledno uživa u svojoj samoći, pa joj ni odlazak samoj u spa centar ne predstavlja problem.

Ona se razgolitila paužarila društvene mreže

Iako je tek mart mjesec, njoj je gotovo čitavo ljeto rezervisano, a prenatrpan raspored, noćni život, nesanica i sve što nekako prati život poznatih i nju nekada mora sustići, a odmor joj je preko potreban, kako bi napunila baterija i bila spremna za nove izazove.

Barbara je odlučila da se maksimalno posveti sebi i da pored redovnih treninga, nađe vremena i za opuštanje, poput spa centra i masaže.

Iako nekada voli sama za sebe da kaže da je neodgovorna, mi ne bismo rekli da je tako, jer nikada bolje nije izgledala i svoju liniju je uspjela da dovede do savršenstva, a ono što je još bitnije, njene obline dolaze do izražaja.

Na ovo svakako ne mogu ostati imuni ni muškarci, a ni žene, pa joj tako ne manjka udvaranja kako jednog, tako ni drugog pola.

Tagovi:
 • 20:10 Dosije

  Emisija koja je dugi niz godina dio našeg programa, 'Dosije', novim izgledom i pristupom, rasvijetliće događaje u koje malo ko smije da zaviri, progovoriće o aktuelnim temama o kojima se ćuti, raspakovati činjenice i rekonstruisati slučajeve zločina, kriminala i korupcije, na sasvim novi način, precizno poput vještaka.

 • 20:45 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:35 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 22:15 Izbor sportiste godine grada Banja Luka

  Izbor sportiste godine grada Banja Luka

 • 00:30 Serija: Bolivar (12+)

  Jedna od najpoznatijih kolumbijskih istorijskih drama i televizijskih serija 'Bolívar, una lucha admirable', što bi u prijevodu značilo 'Bolivar, borba vrijedna divljenja', prati život venecuelanskog nacionalnog heroja Simona Bolivara.

 • 01:30 Noćni program

  Noćni program