Швајцарска

Скандал на наступу Марије Шерифовић: Пјевачица прекинула концерт

 • Извор: Блиц
 • 16.06.2024. 15:40

Пјевачица Марија Шерифовић одржала је концерт у Швајцарској, а у једном тренутку је прекинула наступ због четири момка из публике па им се одмах обратила.

Наиме, Марија им је жестоко одбрусила зато што су све вријеме добацивали док је жељела да одржи мини говор.

"Вас четворица сте толико неваспитани, да је то пакао. Невиђено сте неваспитани, ја то морам да вам кажеме. Стварно сте неваспитани. Ако разумијете, ако не разумијете, преведите им. Ух што сам се изнервирала, ј***ла бих им матер сад. Али хајде, нема везе, млади су. Не дао ми Бог да ми син буде такав, убила бих се одмах. Сад вам праштам други пут нећу", рекла је Марија.

Јелена Костов пала са три метра висине - морала на хитну интервенцију

Јелена Костов пала са три метра висине - морала на хитну интервенцију

Подсјетимо, Марија Шерифовић недавно је одржала први солистички концерт у родном Крагујевцу, а тада је открила какве успомене је везују за дјетињство.

"Не могу да ти кажем баш праву истину какве емоције буди, али имам неке фрагменте и то је углавном неко рано дјетињство везано за тај неки мали станчић од 40-ак квадрата са једном од најважнијих жена у мом животу, а то је моја бака Драгиња која ме је очувала. Те успомене су најљепше, све што је долазило са основним и средњим школама је мање важно јер како крене школа крену и проблеми. Своје дјетињство бих описала као занимљиво, ведро, весело. Постојала је фаза пријевременог одрастања. Све у свему бих рекла да је било колико лијепих толико ружних ствари искрено речено. Сматрам да нисам била ускраћена ни за шта", рекла је пјевачица.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 12:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 12:15 Серија: Ко те шиша (12+) (Р)

  '''Серија: Ко те шиша (12+) (Р)

 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 14:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 14:15 Филм (Р)

  ' ''Филм (Р)

 • 16:00 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

  Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.