Пјевач

Сале Тропико се срушио у тржном центру

  • Извор: Блиц
  • 10.06.2024. 21:49

Пјевач Тропико бенда Александар Цветковић завршио је у болници. Како се сазнаје, пјевачу је данас изненада позлило у једном тржном центру, након чега је убрзо стигла Хитна помоћ.

Сале Тропико је задржан у Ургентном центру гдје ће му током ноћи и сутрашњег дана бити рађене додатне анализе како би се утврдио узрок вртоглавице и несвијести.

– Сале је посљедњих дана био префорсиран бројним путовањима, наступима и приватним обавезама, због чега га је несносива данашња температура вјероватно довела до колапса организма. Уколико буде дуже задржан у болници, бићемо принуђени да откажемо заказане догађаје наредних дана уз велико извињење – потврдио је за медије менаџер Тропико бенда Бошко Јанковић.

Подсјетимо, Тропико бенд недавно је објавио албум, а посљедњих недјеља увелико одржава велике концерте у Србији и региону.

У петак вече Александар Цветковић био је специјални гост на концерту Александре Пријовић, те је сутрадан наступио на фестивалу у Водицама.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм