ATV

Pjevačica

Plesala u halterima, pa izgrmila u bikiniju: Bekvalac zapalila mreže

 • Izvor: mondo
 • 07.07.2023. 08:07

Nataša Bekvalac prije nekoliko dana obavila je duetsku numeru "Prevaranti" koju je snimila sa Sašom Matićem, a kadrovi iz spota zapalili su društvene mreže.

Pjevačica, koja je vidno smršala i liniju dovela do savršenstva, u spotu je plesala u halterima, a prvi put smo imali prilike da je vidimo i sa crnom kosom. Samo par dana kasnije, na mrežama ponovo svi bruje o njoj. Nataša je pokrenula lavinu reakcija snimcima sa ljetovanja, naročito onim na kojima pozira u bikiniju.

Zgodna Nata snimala se u ogledalu dok je na sebi imala pink bikini. Ne krije koliko je ponosna na svoj izgled i liniju koju je dovela do savršenstva, a komentarima se i ovoga puta nije nazirao kraj.

Pratite nas i putem Vibera

 • 21:00 Serija: Istine i laži (12+)

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 21:45 Serija: Merdokove misterije (12+)

  Priča je smeštena u Toronto 1895. godine i istražuje zanimljiv svet Vilijama Merdoka, zgodnog mladog detektiva, koji koristi radikalne forenzičke metode poput skupljanja otisaka prstiju kako bi rešio neke od najjezivijih zločina u gradu. Iako mu se kolege podsemavaju zbog njegovog radikalnog pristupa i izložen je skepticizmu svog šefa inspektora Brekenrejda , Merdok je često jedini koji može da reši slučajeve.

 • 22:30 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:40 Serija: Red Rok (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.

 • 23:05 Serija: Еskobar (16+)

  Podvizi ozloglašenog narko-bosa, Pabla Еscobara.