Сандра Решић

Пјевачицу покушали да опљачкају, па она пребила лопова

 • 13.05.2024. 13:39

Пјевачица Сандра Решић доживјела је непријатност када је у центру Париза напао непознати младић.

Мушкарац је покушао да јој отме торбу, а бранећи се, Сандра је пљачкашу сломила нос.

– Сандра је приватно отишла у Париз са другарицом да купи неке ствари и да се мало одмори од посла. То је било у паузи између њених путовања и наступа у Дубаију. Вјероватно је добро зарадила па је ријешила мало себе да почасти. Док су шетале једном улицом у центру Париза, један мигрант је пришао и Сандри отео торбу. Умјесто да се уплаши, Сандра се разјарила! Бацила је кесе које је носила и потрчала за њим. Убрзо га је стигла, заскочила га је с леђа, оборила га је на земљу, окренула и почела да га удара песницама. Људи који су све гледали са стране остали су у шоку. Њена пријатељица је касније рекла да му је Сандра чак поломила и нос – рекао је извор за медије, а Сандра је потврдила причу.

– Јесте, покушао је да ме опљачка. Отео ми је торбу, није ствар у томе шта сам унутра имала, картице држим у свом телефону, а мобилни телефон ми је био у руци као и сваки пут. Појурила сам га само јер нисам хтјела поново да се малтретирам око личне карте, мрзило би ме да идем све то поново да вадим. Да сам без свега тога остала, морала бих да идем у амбасаду, да бих послије могла да се вратим у Србију. Више сам била уплашена и то је била моја инстинктивна реакција – рекла је пјевачица.

(Фото: sandra_resic/Инстаграм)

(Скандал)

Пратите нас и путем Вибера

 • 12:55 Револуција 1917 (Р)

  ''Револуција 1917 (Р)

 • 13:30 Емисија: Енерго клуб (Р)

  ''Гдје на једном мјесту добити информације из енергетике, како глобалне, а тако и домаће?

 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 14:00 Серија: Ко те шиша (Р)

  ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

 • 14:40 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.