Пјевачица и глумица

Нема гледања: Џенифер Лопез има бизарне захтјеве према особљу

 • 17.06.2024. 18:25

Америчка пјевачица и глумица Џенифер Лопез (54) се у посљедње вријеме често налази у медијској пажњи због гласина о разводу с Беном Афлеком (51), а сада су у јавност изашли детаљи њеног понашања и чудних, могло би се рећи и бизарних захтјева према особљу.

Наиме, особе које су се с њом сусреле навеле су њено правило "без контакта очима".

"Један наш пријатељ радио је на расвјети иза позорнице на једном од њених концерата. Сви радници су добили строго упутство да не гледају госпођу Лопез, те да не смије постојати контакт очима", навео је један од корисника друштвених мрежа.

Како савладати несаницу: Потребан вам је само један напитак

Како савладати несаницу: Потребан вам је само један напитак

Круже приче да је њени возачи лимузине нису смјели погледати ни у ретровизору, док је једна корисница ТикТока подијелила причу свог пријатеља који је радио с пјевачицом на једном пројекту.

"Имам пријатеља који је радио са звуком на Ј.Ло пројекту, а она га је избацила. Прекинула је цијелу продукцију јер ју је погледао у очи", навела је.

Водитељка једног подкаста описала је сусрет с Лопезовом неугодним, истакавши да није добра особа те да би требала бити скромнија. Рекла је да пјевачица вјероватно има већу пратњу од предсједника и једну особу је запослила за држање огледала док јој визашисти наносе шминку.

Пјевачица напустила емисију, па жестоко извређала Сању Маринковић

Пјевачица напустила емисију, па жестоко извређала Сању Маринковић

Џенифер Лопез захтијева и посебну врсту цвијећа, одређену температуру собе и потпуно бијели намјештај у соби у којој одсједа, пише нет.хр.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 10:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:55 Серија: Крваво цвијеће (Р)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 11:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 11:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 12:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 12:15 Серија: Црна Гуја (Р) (12+)

  ''Црна Гуја