ATV

Popularna pjevačica

Nataša Bekvalac: Sledeće godine se sigurno neću udati

  • Извор: Б92
  • 29.12.2021. 11:06

Pjevačica Nataša Bekvalac je u jutarnjem programu otkrila šta očekuje od naredne godine i novog albuma.

Nataša Bekvalac, osim na ljubavnu tematiku, koja je uvijek aktuelna kod nje, osvrnula se i na vaspitavanje djece. Iako joj je starija kćerka već tinejdžerka, pjevačica kaže da ima ogromno razumijevanje za njene godine i status.

"Moje dete nije dijete samo jednog poznatog roditelja, već smo oboje javne ličnosti. To sa sobom nosi određene pritiske i nije joj uvijek lako."

Pjevačica nije krila oduševljenje što se konačno vratila svojoj velikoj ljubavi - pjevanju i nastupima.

"Puno nastupamo i radimo. Ovo je intenzivan period, pa medijski nisam možda toliko prisutna. Pripremamo se za novogodišnje nastupe", rekla je.

Kako kaže, jako su joj nedostajali nastupi.

"Mene to stvarno čini živom", dodala je.

Na pitanje voditelja da li će se možda udati u narednoj godini, rekla je: "Jedno znam - sledeće godine se sigurno neću udati".

Priznala je da joj nekada nedostaje ta vrsta muške energije, ali da je u posljednjih nekoliko godina izgubila na ženstvenosti.

"Nemam nikakvih očekivanja. Kada nemaš očekivanja, ne možeš da budeš razočaran", rekla je.

Priznaje da je bije glas da je teška i zahtjevna za saradnju.

"Naučila sam da kažem - Ne", rekla je pjevačica priznajući da je godinama naučila kako da se postavi u poslu, jer ipak je ona izvođač i treba da učestvuje u svakom procesu stvaranja.


Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм