ATV

Pop pjevačica

Nataša Bekvalac: Niko ne smije da mi priđe

  • Извор: Информер
  • 03.12.2021. 19:40

Pop pjevačica Nataša Bekvalac kaže da joj je fantastično bez partnera i da ne brine što se toliko dugo nije pojavio 'onaj pravi'.

Nataša kaže da ne zna zašto joj muškarci ne prilaze.

"Psihijatar kaže da ne treba da me zabrinjava što već tri godine nemam partnera. Ne znam zašto mi muškarci ne prilaze... Ne smatram sebe jakom ženom da bi oni imali toliki strah od mene", kaže pjevačica.

Bekvalčeva kaže da joj je život bez muškaraca fantastičan.

Upitana da prokomentariše život bez cigareta koje su joj bile veliki porok Nataša kaže: "Pa, vidite kako se kiselo smijem... Frka mi je, ali ne želim više da zapalim cigaretu."

Nataša Bekvalac iza sebe ima tri braka i isto toliko razvoda, a kaže da je bivši partneri gledaju uglavnom kao neprijatelja.

A na pitanje po čemu će pamtiti 2021. godinu Nataša kaže da na terapiji uči da se ne osvrće unazad.

"Prošlost ostaje iza nas, a mi treba da mislimo na budućnost. Tako kaže moj psihijatar", rekla je Bekvalčeva.

Ova pop pjevačica kaže da obožava Twitter, ali da nema nalog na toj društvenoj mreži.

"Obožavam tu društvenu mrežu, ali moji saradnici su mi zabranili da otvorim nalog. Kažu da se ja tu ne bih snašla. Ljudi na Twitteru su mnogo duhoviti i često me nasmiju", zaključila je Bekvalčeva.

(Informer)

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм