Pjevač

Lazić otkrio sa koliko djevojaka je bio: Imao sam grupnjak sa 15

 • Izvor: informer
 • 18.03.2023.16:14

Pjevač Darko Lazić, koji je nedavno priznao da je oženio djevojku Katarinu, otkrio je broj žena s kojima je spavao.

Pjevač priznaje da je u dvadesetim godinama "bio avanturista", i da je nakon svakog nastupa u inostranstvu ispunjavao neku fantaziju.

"Čovjek koji nije platio se*s sa prostitutkom za mene nije baš svoj. Svaki normalan muškarac je probao sve i svašta. Spavao sam i sa crnkinjama, baš su dobre. Drug i ja smo bili u grupnjaku sa 15 žena odjednom, svašta sam radio poslije nastupa", rekao je pjevač i dodao da je potrošio brdo novca na ove "susrete".

"Sigurno su u pitanju hiljade evra, ali ja se ne sjećam, jer je bilo baš davno. Bio sam baš lud, to je daleka prošlost i više to ne radim. Ranije sam bio sa prostitutkama, a sada imam ženu koju volim".

Lazić je otkrio i da se nerijetko snimao u krevetu sa partnerkama, ali da te snimke nikada nije nikome pokazivao ni slao.

"Ne postoji muškarac i žena koji se makar jednom nisu snimali tokom se*sa, pa tako i ja. Te snimke sam čuvao u telefonu i nikad ih nikome nisam slao ili ih zloupotrijebio, jer nikada nisam bio dovoljno dobar", rekao je pjevač "Informeru" i nastavio:

"Osim toga, imam poštovanja prema djevojkama i nikad ih ne bih zloupotrijebio i otkrio im identitet samo da bih se hvalio drugarima".

Darko je priznao i da je prestao da broji s koliko djevojaka je bio.

"Sigurno sam bio sa više od 350 žena. Kad sam stigao do 300 prestao sam da brojim", zaključio.

Tagovi:
 • 20:00 Lutrija RS, Loto

  Prenos izvlačenja dobitnih kombinacije igre na sreću Loto 7/39 Lutrije Republike Srpske.

 • 20:10 Dosije

  Emisija koja je dugi niz godina dio našeg programa, 'Dosije', novim izgledom i pristupom, rasvijetliće događaje u koje malo ko smije da zaviri, progovoriće o aktuelnim temama o kojima se ćuti, raspakovati činjenice i rekonstruisati slučajeve zločina, kriminala i korupcije, na sasvim novi način, precizno poput vještaka.

 • 20:45 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:35 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 22:15 Izbor sportiste godine grada Banja Luka

  Izbor sportiste godine grada Banja Luka

 • 00:30 Serija: Bolivar (12+)

  Jedna od najpoznatijih kolumbijskih istorijskih drama i televizijskih serija 'Bolívar, una lucha admirable', što bi u prijevodu značilo 'Bolivar, borba vrijedna divljenja', prati život venecuelanskog nacionalnog heroja Simona Bolivara.