Ђина Џиновић

Кћерка Хариса Џиновића се огласила након развода родитеља: Открила шта је мучи

  • Извор: Блиц
  • 24.04.2024. 13:53

Харис и Мелина Џиновић су се развели након 22 године брака, а њихова кћерка Ђина Џиновић не престаје да привлачи пажњу јавности.

Наиме, Ђина је веома активна на друштвеним мрежама, а након развода родитеља она и брат су остали да живе са оцем у луксузној вили на Сењаку, док се њихова мајка Мелина одселила.

Ђина Џиновић, која иначе има велики број пратилаца на мрежама, показала је како се његује. Она је ставила маску на лице, али и пожалила се да треба да среди нокте и трепавице.

– Доста више, полудјећу од цртања - објавила је први стори, а затим се сликала са маском на лицу.

Помирење са мајком

Подсјетимо, Мелина Џиновић, модна дизајнерка, недавно се развела од познатог пјевача Хариса Џиновића, са којим је више од двије деценије била у љубави, а 10 година у браку.

Мелина Џиновић открила какав однос има са својом дјецом

Мелина Џиновић открила какав однос има са својом дјецом

Ђина Џиновић је првобитно била у добрим односима са мајком Мелином, па ју је посјећивала у њеном новом дому на Новом Београду, а онда су им односи захладњели и отпратила ју је са друштвених мрежа, о чему се нашироко причало.

Мелина и њена насљедница су онда изгладиле односе, па су поново у контакту, те је насљедница дизајнерке поново запратила мајку на Инстаграму, док је Ђина сад показала са ким је још обновила однос.

(Фото: djinadzinovic/Инстаграм)

Пратите нас и путем Вибера