ATV

Konobar nadrljao

Kćerka Harisa Džinovića sa društvom napravila ceh oko 1.000 KM i pobjegla

 • Izvor: Kurir
 • 29.06.2023. 22:59

Đina Džinović, kćerka Harisa Džinovića, zajedno sa svojim društvom napravila je ceh od 60.000 dinara (oko 1.000 KM) u jednom kafiću u centru Beograda, nakon čega su pobjegli i nisu platili račun.

Ovo je za "Kurir" ispričao jedan od konobara koji je tada bio u smjeni. Prema njegovim riječima, Đina i njeni prijatelji su se ponašali pristojno, nisu bili bahati i ništa nije slutilo na to da će pobjeći prije plaćanja ceha.

"Taj radni dan je bio kao i svaki drugi. Dosta ljudi je bilo u lokalu, a ekipa u kojoj je bila Đina Džinović najduže se zadržala. Nju smo odmah prepoznali. Sve su to bili mladi ljudi, pili su u umjerenim količinama i ništa nije slutilo na to da će se na kraju desiti to što se desilo. Ona je bila tu možda nešto više od sat vremena, a onda je otišla. Veče se nastavilo najnormalnije. Primijetio sam da je iz te ekipe otišlo par ljudi, međutim, ostalo ih je još nekoliko, pa mi nije padalo na pamet da su zapravo jedan po jedan odlazili da ne bi platili račun. Bila je gužva i u momentu dok sam radio neke druge stolove s većim računima, oni su pobjegli", navodi ovaj momak za "Kurir".


Tea Tairović

Tea Tairović "uhvaćena" u zagrljaju poznatog fudbalera

On kaže da je odmah znao da će biti problem zbog toga što ceh nije plaćen i da će on nadrljati.

"Sigurno mi niko neće stornirati račun i reći 'ma nema veze', znao sam da će biti problema. Tako je i bilo. Rečeno mi je da račun moramo mi radnici da platimo, što ja nisam odmah prihvatio. Međutim, na nagovor kolega smirio sam se i oprostio se od dnevnice i bakšiša koji sam zaradio tog dana", rekao je.

Ali ovdje nije kraj drame oko Đine Džinović. Kada se poslije nekoliko dana opet pojavila u istom lokalu, dogodio se novi skandal.

"Dva dana poslije Đina se bez problema vratila u lokal s nekom drugom ekipom, a ja sam bio u smjeni. Bijesan i revoltiran, čim sam je vidio na ulazu, prišao sam joj i rekao da je njoj zabranjen ulaz. Kasnije me je nazvao gazda i ja od tog momenta više ne radim u tom objektu", završio je on.

"Kurir" je navodno posjetio taj lokal, kako bi čuli drugu stranu priče.


Seka Aleksić ostala gladna u restoranu pa umakala hljeb u tanjir

Seka Aleksić ostala gladna u restoranu pa umakala hljeb u tanjir

Zaposlenima su rekli koji je razlog dolaska, a oni su dali broj telefona vlasnika i uputili ih da s njim popričaju. Pozvali su ga i on je odmah potvrdio da je tačna priča o skandalu s kćerkom Harisa Džinovića.

"Aha, znam o čemu se radi. Bila je, jeste. Desilo se, ali to je sve riješeno. Imali smo problem s konobarom, ali se to riješilo. Riješeno je sve", rekao je on.

Đina Džinović nije odgovorila na pozive.

Pratite nas i putem Vibera

 • 20:10 Serija: Igra sudbine (12+)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:00 Serija: Istine i laži (12+)

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 21:45 Serija: Merdokove misterije (12+)

  Priča je smeštena u Toronto 1895. godine i istražuje zanimljiv svet Vilijama Merdoka, zgodnog mladog detektiva, koji koristi radikalne forenzičke metode poput skupljanja otisaka prstiju kako bi rešio neke od najjezivijih zločina u gradu. Iako mu se kolege podsemavaju zbog njegovog radikalnog pristupa i izložen je skepticizmu svog šefa inspektora Brekenrejda , Merdok je često jedini koji može da reši slučajeve.

 • 22:30 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:40 Serija: Red Rok (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.

 • 23:05 Serija: Еskobar (16+)

  Podvizi ozloglašenog narko-bosa, Pabla Еscobara.