Konobar nadrljao

Kćerka Harisa Džinovića sa društvom napravila ceh oko 1.000 KM i pobjegla

 • Извор: Курир
 • 29.06.2023. 22:59

Đina Džinović, kćerka Harisa Džinovića, zajedno sa svojim društvom napravila je ceh od 60.000 dinara (oko 1.000 KM) u jednom kafiću u centru Beograda, nakon čega su pobjegli i nisu platili račun.

Ovo je za "Kurir" ispričao jedan od konobara koji je tada bio u smjeni. Prema njegovim riječima, Đina i njeni prijatelji su se ponašali pristojno, nisu bili bahati i ništa nije slutilo na to da će pobjeći prije plaćanja ceha.

"Taj radni dan je bio kao i svaki drugi. Dosta ljudi je bilo u lokalu, a ekipa u kojoj je bila Đina Džinović najduže se zadržala. Nju smo odmah prepoznali. Sve su to bili mladi ljudi, pili su u umjerenim količinama i ništa nije slutilo na to da će se na kraju desiti to što se desilo. Ona je bila tu možda nešto više od sat vremena, a onda je otišla. Veče se nastavilo najnormalnije. Primijetio sam da je iz te ekipe otišlo par ljudi, međutim, ostalo ih je još nekoliko, pa mi nije padalo na pamet da su zapravo jedan po jedan odlazili da ne bi platili račun. Bila je gužva i u momentu dok sam radio neke druge stolove s većim računima, oni su pobjegli", navodi ovaj momak za "Kurir".


Tea Tairović

Tea Tairović "uhvaćena" u zagrljaju poznatog fudbalera

On kaže da je odmah znao da će biti problem zbog toga što ceh nije plaćen i da će on nadrljati.

"Sigurno mi niko neće stornirati račun i reći 'ma nema veze', znao sam da će biti problema. Tako je i bilo. Rečeno mi je da račun moramo mi radnici da platimo, što ja nisam odmah prihvatio. Međutim, na nagovor kolega smirio sam se i oprostio se od dnevnice i bakšiša koji sam zaradio tog dana", rekao je.

Ali ovdje nije kraj drame oko Đine Džinović. Kada se poslije nekoliko dana opet pojavila u istom lokalu, dogodio se novi skandal.

"Dva dana poslije Đina se bez problema vratila u lokal s nekom drugom ekipom, a ja sam bio u smjeni. Bijesan i revoltiran, čim sam je vidio na ulazu, prišao sam joj i rekao da je njoj zabranjen ulaz. Kasnije me je nazvao gazda i ja od tog momenta više ne radim u tom objektu", završio je on.

"Kurir" je navodno posjetio taj lokal, kako bi čuli drugu stranu priče.


Seka Aleksić ostala gladna u restoranu pa umakala hljeb u tanjir

Seka Aleksić ostala gladna u restoranu pa umakala hljeb u tanjir

Zaposlenima su rekli koji je razlog dolaska, a oni su dali broj telefona vlasnika i uputili ih da s njim popričaju. Pozvali su ga i on je odmah potvrdio da je tačna priča o skandalu s kćerkom Harisa Džinovića.

"Aha, znam o čemu se radi. Bila je, jeste. Desilo se, ali to je sve riješeno. Imali smo problem s konobarom, ali se to riješilo. Riješeno je sve", rekao je on.

Đina Džinović nije odgovorila na pozive.

Пратите нас и путем Вибера

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Наша Српска

  Наша Српска

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.