ATV

Pjevačica

Goga Sekulić iskreno o životu, spomenula i skandal Ane Nikolić

  • Извор: Курир
  • 11.07.2023. 14:20

Snimak stravičnih rana na licu pjevačice Ane Nikolić i njene izjave o finansijskim problemima privukli su veliku pažnju javnosti i doveli je u centar skandala.

Međutim, koleginica sa estrade, Goga Sekulić, nije željela da ćuti i pružila je javnu podršku Ani, istakavši da joj je Ana nekada pomogla i da joj je za to veoma zahvalna.

U intervjuu za Kurir, Goga je otkrila da poznaje Anu već dugo vremena, ali da su se bolje upoznale prije 10 godina kada joj je Ana pružila podršku u teškom trenutku.

Luka Jović obradovao Sofiju Milošević luksuznim poklonom

Luka Jović obradovao Sofiju Milošević luksuznim poklonom

"Anu poznajem dugo, ali sam je bolje upoznala prije 10 godina kada sam ja bila u nekoj situaciji gdje mi se ona javila i dala podršku. Zahvalna sam joj. Voljela bih da sve prođe i postane za Anu prošlost", iskrena je Goga, koja je potom progovorila o svom djetinjstvu.

Tokom razgovora, Goga je takođe progovorila o svom djetinjstvu, ističući da je oduvijek sanjala da bude pjevačica i glumica.

"Kao klinka sam voljela da budem pjevačica i glumica. Porodičnu kuću smo imali, a pored je bio zapušteni plac gdje sam pravila priredbe. Bila sam i voditeljka, glumica i pjevačica. Nekada sam to radila džabe, humanitarno, a nekada sam naplaćivala. Komšije sa unučićima su dolazili da me gledaju", kroz smijeh je otkrila.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм